Vakantiehuis in Zeeland met broodjesservice op Schouwen Duiveland

.

Vakantiehuis in Zeeland met broodjesservice

Heel blij zijn wij met ons vakantiehuis in Zeeland met broodjesservice! In het weekend kan B&B Hofstede Villetta, gelegen aan de rand van bungalowpark ‘Parc Villemaire’ voor verse broodjes zorgen, op vrijdag, zaterdag en zondag.

Tassen met afgebakken broodjes

U kunt, een dag van te voren, een bestelling opgeven bij Wyona Of Oscar via hun Whatsapp. De tas met vers afgebakken broodjes staat dan ’s ochtends gereed om af te halen bij de ingang van de B & B. In de zomer is er zelfs de mogelijkheid om een lunch klaar te laten maken die dan weer mee genomen kan worden tijdens het wandelen over een van de wandelroutes Schouwen Duiveland of tijdens het fietsen op Schouwen Duiveland

In Arcadia, ons vakantiehuis in Zeeland met broodjesservice , ligt er een prijslijstje met de mogelijkheden.

Diner

Amuse bij een diner op Hofstede Villetta

Als u in het weekeind ons vakantiehuis in Zeeland met broodjesservice heeft gehuurd, dan heeft u in het hoogseizoen geluk! U kunt dan op vrijdag of zaterdag op bungalowpark ‘Parc Villemaire’ dineren bij Oscar en Wyona op Hofstede Villetta. Oscar is een uitstekende chef, hij heeft jarenlang in goed aangeschreven restaurants gewerkt. Met veel liefde en plezier maakt hij de lekkerste gerechten voor u klaar. Iedere week maakt hij een ander heerlijk 3 gangen menu voor €39,50 p.p. excl. drankjes. (prijs wisselt met het menu, voor actuele informatie kunt u altijd op hun site kijken (Hofstede Villetta)

Met eventuele allergieën houdt hij natuurlijk rekening als dat van te voren wordt doorgegeven. U kunt u daar nu al voor inschrijven. Als u heeft geboekt bij Vakantiehuis Arcadia, kunt u ook gebruik maken van die mogelijkheid om te dineren op de Hofstede, als er nog plaats is. Afgelopen jaar is gebleken dat de beschikbare plaatsen heel snel gevuld zijn.

Dus wanneer u zin heeft in een heerlijk diner, dan kunt u dat al opgeven direct nadat u bij ons geboekt heeft. Oscar of Wyona zetten u dan op de lijst voor de door u gekozen vrijdag of zaterdag want de ruimte is beperkt! Indien u interesse heeft voor het reserveren van een diner, kunt u contact opnemen met Oscar of Wyona Antonisen via info@hofstedevilletta.nl of via het telefoonnummer 0111 745 000 

Hofstede Villetta maakt van ieder diner een feestje!

Na een heerlijk diner, ook nog iets bij de koffie!