Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire in Zeeland op Schouwen Duiveland voor 6 personen

Inchecken tussen 15.00 en 16.00 uur. Ander tijdstip in overleg. Uitchecken om 10.00 uur

Met ingang van heden is het mogelijk om op zondag een late uitcheck te boeken. Na een bijbetaling van €25,- kun je tot 17:00 uur gebruik maken van Vakantiehuis Arcadia.

Naam vakantiehuis:   Arcadia 
Type vakantiehuis: Vrijstaand vakantiehuisje
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja (max. 2)
Roken toegestaan: Nee
Internet aanwezig: Ja
Adres: Zuidweg 18-27
Postcode: 4316 LB
Plaats: Zonnemaire
Provincie: Zeeland

Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire

Arcadia, ons vakantiehuis in Zeeland  ligt in een klein bungalowparkje ‘Parc Villemaire’ in Zonnemaire. Arcadia is gezellig, comfortabel en kindvriendelijk ingericht. De woning beschikt over een ruime woonkamer met een van alle gemakken voorziene keuken en biedt plaats aan 6 personen plus een baby tot maximaal 2 jaar oud. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren, kom je op een gezellig overdekt terras, zodat je lekker beschut buiten kunt zitten. 

Indeling van ons Vakantiehuis in Zeeland

Op de begane grond ga je via de hal met een toiletruimte en de bijkeuken naar de woonkamer met open keuken. Voor de kleintjes is er een kinderstoel en voor de trap afgang een traphekje. De keuken is voorzien van een afwasmachine, een inductiekookplaat, een combi-oven en een koelkast. Wij zorgen dat er afwasmiddel aanwezig is!  In de bijkeuken staat een wasmachine, een droger en een vriezer.

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers met in totaal 6 bedden + een baby bedje (met een normaal matras),  de badkamer met douche en badmeubel en een afzonderlijk toilet.

Buitenruimte Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire

De tuin is rondom afgesloten met een hekje (0.75 mtr. hoog), veilig voor kleine kinderen! En een fijn idee voor honden eigenaren in Vakantiehuis in Zeeland op Schouwen Duiveland met hond Er zijn 2 buiten kranen aanwezig. Handig voor het afspoelen van strandspullen en bijvoorbeeld duikpakken. In de tuin staat een schuurtje van 2 bij 3 meter, dat gebruikt kan worden voor het stallen van fietsen of/en het opslaan van duikspullen en het drogen van duikpakken

Parkeren bij ons Vakantiehuis in Zeeland

Eigen parkeerplaats bij Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire op Schouwen Duiveland

Er is gelegenheid tot parkeren van 1 auto direct naast de woning + 1 extra auto elders op het park.
In de buurt van ons vakantiehuis in Zeeland, (Schouwen Duiveland heeft de meeste zonuren van Nederland) gelegen tussen de Grevelingen, Noordzee en Oosterschelde zijn er talloze recreatieve mogelijkheden!

Onze vakantiehuis in Zeeland op het eiland Schouwen Duiveland.

De locatie van ons vakantiehuis in Schouwen Duiveland is uitermate geschikt voor families met (kleine) kinderen, sportieve en actieve mensen, hondeneigenaren en natuurlijk voor senioren! Er is zelfs een elektrische dubbele laadpaal op het bungalowparkje ‘Parc Villemaire’ aanwezig!

Het is een comfortabele woning, gezellig en kindvriendelijk ingericht en is gelegen op een rustig kleinschalig bungalowpark ‘Parc Villemaire’. Vooral natuurliefhebbers, duikers, fietsers, wandelaars en mensen die de drukte van Renesse en omstreken willen ontvluchten, zijn hier op hun plaats. 

Voor kleine kinderen is het veilig omdat de tuin volledig is omheind (0,75 mtr). Ook voor hondeneigenaren is het een fijn idee dat de hond niet zomaar weg kan. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren, kom je op een gezellig overdekt terras, zodat je lekker beschut buiten kunt zitten. Er is een kinderstoel, een kinderledikant en voor de trap afgang boven, een trap hekje. De keuken is voorzien van een afwasmachine, inductiekookplaat, combi-oven en een koelkast. Wij zorgen dat er afwasmiddel aanwezig is! In de bijkeuken staat een wasmachine, een droger en een vriezer. 

Boven bevinden zich 3 slaapkamers met in totaal 6 bedden + een baby bedje (tot 2 jaar), De grootste slaapkamer, waar ook het kinderbedje staat, heeft een tweepersoonsbed, de andere slaapkamers hebben ieder 2 éénpersoonbedden, gescheiden door een nachtkastje, die eventueel tegen elkaar gezet kunnen worden. Verder is op de bovenverdieping de badkamer met douche en badkamermeubel en een afzonderlijke toiletruimte.

Als je wilt duiken in Zeeland op Schouwen Duiveland is de locatie perfect omdat de woning centraal op het eiland ligt en de woning aan 2 kanten een buitenkraan heeft waar de duikuitrusting gespoeld kan worden. In het schuurtje (2 bij 3 mtr), behorende bij de woning, kan de duikuitrusting opgeborgen worden en de duikpakken gedroogd. In het schuurtje hangt een stang waar de duikpakken aan gehangen kunnen worden, wel zelf uw hanger meenemen.

Schuurtje bij Vakantiehuis Arcadia om je fiets neer te zetten of je duikpak uit te hangen

Fietsers die willen fietsen op Schouwen Duiveland in Zeeland kunnen hun fiets binnen in de, bij de woning horende, schuur stallen (2 bij 3 mtr). Daar is ook gelegenheid om de accu’s op te laden.

En natuurlijk kunnen wandelaars, die willen wandelen op Schouwen Duiveland hun hart ophalen op ons mooie eiland, er zijn wandelroutes door bossen, langs stranden en door duinen. Ook de polders, met hun mooie weidse zichtlijnen, zijn prachtig om door te wandelen. Vooral Plan Tureluur trekt veel wandelaars en vogelaars.

Als je nog meer wilt weten bijvoorbeeld over hoe wij Vakantiehuis Arcadia zo up to date mogelijk houden kun je verder lezen op de Blogpagina’s 

Rechtstreeks boeken bij de eigenaar

U kunt op deze website direct boeken bij de eigenaar van Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire in Zeeland.

Voordelen

 1. U betaalt bij ons geen reservering- of boekingskosten
 2. Daarnaast krijgt u van ons:
 • keukendoeken (per 2 dagen 1 keukendoek, 1 theedoek en 2 vaatdoekjes, tot maximaal 3 sets per boeking)
 • bad- en bedlinnen 1 set p.p. (bedden opgemaakt bij aankomst, uitzonderingen daargelaten)
 • gas
 • water
 • elektra
 • wifi
 • kinderstoel
 • kinderledikant met normaal matras
 • koffie en thee voor de eerste dagen
 • vaak gebruikte keukenkruiden (staan voor gebruik in het kruidenkastje)
 • afwasmiddel en vaatwas tabletten
 • handzeep in alle natte ruimtes