Vakantie in Zeeland met hond, omheinde tuin

Op vakantie in Zeeland met hond? Uw hond mag los op het strand en in zee van oktober tot en met april. In het vakantieseizoen, van 1 mei tot 1 oktober, mag dat beperkt: tussen 19:00 uur en 10:00 uur. Ook in de zomermaanden is uw hond welkom op het strand echter wel aangelijnd.

https://www.schouwen-duiveland.nl/recreatie/genieten-met-uw-hond-op-schouwen-duiveland

Ons vakantiehuis in Zeeland met hond en omheinde tuin is een ideaal uitgangspunt voor heerlijke wandelingen direct in de omgeving

Huisdieren

Windhond op het strand

In Arcadia, vakantiehuis in Zeeland met hond, is uw hond welkom, 2 honden is het maximum.

Andere huisdieren zoals katten, hamsters, marmotten, vogels etc.. moeten thuisblijven en kunnen helaas niet mee op vakantie naar Zonnemaire.

De beheerder van het bungalowparkje ‘Parc Villemaire’ op Schouwen Duiveland is bevoegd u aan te spreken op de regels die gelden voor huisdieren.

Spelregels

  • Op het park moet uw hond altijd aangelijnd zijn.
  • Laat uw hond uit buiten het bungalowparkje ‘Parc Villemaire’, daar zijn genoeg mogelijkheden in de natuur om zijn/haar behoeften te doen.
  • In de tuin mag uw hond natuurlijk vrij rondlopen. Indien uw hond per ongeluk in de tuin poept, dient u dit zelf direct op te ruimen.
  • Graag in een plastic zakje in de vuilcontainer voor in het park deponeren.
  • Laat uw hond niet alleen achter in huis als u vertrekt om de omgeving te verkennen of naar zee te gaan. Vanwege de vreemde omgeving is uw hond vaak onrustig en gaat dan blaffen of janken. Daar hebben de andere gasten op het park dan weer last van.
  • Uw hond mag binnen in huis alleen beneden verblijven. Dus niet naar boven naar de slaapkamers (zeker niet in bed) of in de badkamer. Voor honden is dit verboden terrein.
  • U kunt uw hond, indien nodig buiten, met de daarvoor klaar liggende tuinslang (in de bijkeuken) afspoelen. Er liggen hondenhanddoeken in de bijkeuken klaar voor gebruik.
  • Laat uw hond niet op de banken of stoelen liggen, het is niet prettig als na uw vertrek alles onder de hondenharen zit. (U kunt eventueel de banken en/of stoelen beschermen met een door u meegenomen plaid).
  • Voor uw vertrek naar huis graag overal waar de hond is geweest, goed stofzuigen en de tuin opruimen.

Mocht er per ongeluk schade aan het meubilair of het huis ontstaan zijn, tijdens de vakantie in Zeeland met hond, meld dit uit eigen beweging dan bij ons. Hiervoor hartelijk dank.

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in dit leuke huisje, en de omgeving. Leuk dat alles zo netjes en in orde is. We komen gráág nog eens terug!
“de Ladies”
gasten in oktober 2022

Slapende hond op het strand

Wij wensen jullie een fijne vakantie toe, in ons vakantiehuis in Zeeland met hond!