Vakantiehuis Arcadia Zonnemaire

Vakantie in Vakantiehuis Arcadia betekent een heerlijk zorgeloze tijd in een fijne, frisse omgeving waar van alles te doen is!

Indruk van Vakantiehuis Arcadia

Over ons, waar staan wij voor?

Rust en Ruimte

Arcadia heeft een ruime woonkamer en een fijne omheinde tuin. Heerlijk voor gezinnen met kleine kinderen en/of honden. Zonnemaire ligt buiten de drukte van de badplaatsen, ligt centraal op Schouwen Duiveland en biedt veel privacy en rust. Je kunt de drukte natúúrlijk wel opzoeken!

Reinheid

Een ouderwets woord, maar geeft wel weer hoe wij, als eigenaren, willen dat onze gasten Arcadia aantreffen! Wij zorgen dat het huisje spik en span is en het gras gemaaid, voordat de gasten arriveren!

Afval scheiden

Er staan 4 soorten afvalbakken in Arcadia, voor glas, papier, plastic en restafval. Het restafval kan op het parkje zelf weggebracht worden. De overige afvalbakken kunnen vlakbij, in het dorp, in de verzamelcontainers geleegd worden.

Duurzaamheid

In Arcadia werken wij met heerlijk ruikende schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Marcels’ Green Soap! De zeepflessen zijn allemaal navulbaar en staan ter beschikking van onze gasten.

Wie zijn wij?


Peter en ik, Hester, eigenaren van Vakantiehuis Arcadia, zijn in 2019 verhuisd van een woning in Serooskerke (Sch-D) met een tuin van 1.25 ha terug naar Zierikzee. Onze 3 kinderen zijn de deur uit en wij vinden het fijn om iets om handen te hebben. We passen regelmatig op onze kleinkinderen en hebben tijd voor andere dingen. Het verhuren van Arcadia geeft ons veel voldoening. Ik bouw en onderhoud de website en maak samen met Peter schoon als de gasten vertrokken zijn. Peter houdt ook de tuin bij! Het is mijn streven om alle gasten persoonlijk te ontvangen. Zo weten wij wie er in Arcadia verblijven en weten de gasten van wie Arcadia is. Ik geef uitleg en maak de gasten wegwijs in het huisje. Het Parkje Villemaire, ligt direct achter B&B Hofstede Villetta dat van onze oudste dochter en schoonzoon is. Als wij, door omstandigheden een keer de sleutel niet kunnen overhandigen, kan onze dochter dat voor ons doen!

Werkzaam leven

Peter is zijn hele werkzame leven, mosselkweker geweest. Hester heeft af en aan, parttime als onderwijzers gewerkt.

Hobbies

Peter duikt en fotografeert graag.
Hester maakt kaarten, leest, tuiniert en bouwt websites voor de lol

Kinderen en kleinkinderen

Wij hebben twee dochters en een zoon. En zeven kleinkinderen, drie jongens en vier meisjes

Waar wonen wij?

Sinds 2019 weer in Zierikzee

Achtergrond

Peter is een rasechte Zierikzeeënaar
Hester is in Amsterdam geboren en naar Zierikzee verhuist in 1978

Over ons, Peter en Hester, eigenaren van Vakantiehuis Arcadia

Tijdens een vakantie op Bali is deze foto genomen terwijl wij op de trappen van een tempel zitten. Alle twee hebben we een verplichte omslagdoek om onze blote benen te verbergen

Over ons, eigenaren van Vakantiehuis Arcadia, Peter en Hester Praet

Ruimte genoeg voor 6 personen

Tv, Dvd speler en Dvd’s aanwezig. Ook een aantal leesboeken en wat spelletjes liggen er klaar om te gebruiken.