20200612_102948.jpg
Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire, is gelegen in Zeeland op het eiland Schouwen Duiveland. De locatie van ons vakantiehuis is uitermate geschikt voor families met (kleine) kinderen, sportieve en actieve mensen, hondeneigenaren en natuurlijk voor senioren!

Het is een comfortabele woning, gezellig en kindvriendelijk ingericht en is gelegen op een rustig kleinschalig park 'Parc Villemaire'. Vooral natuurliefhebbers, duikers en mensen die de drukte van Renesse en omstreken willen ontvluchten, zijn hier op hun plaats. 

Voor kleine kinderen is het veilig omdat de tuin volledig is omheind (0,75 mtr). Ook voor hondeneigenaren is het een fijn idee dat de hond niet zomaar weg kan. Verder is er een kinderstoel, een kinderledikant en voor de trap afgang boven, een trap hekje, ook is er een bedrek beschikbaar voor de wat grotere kinderen. De keuken is voorzien van een afwasmachine, inductiekookplaat, combi-oven en een koelkast. Wij zorgen dat er afwasmiddel aanwezig is! In de bijkeuken staat een wasmachine, een droger en een vriezer.  Boven bevinden zich 3 slaapkamers met in totaal 6 bedden + een baby bedje (tot 2 jaar), badkamer met douche en badkamermeubel en een afzonderlijke toiletruimte. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren, kom je op een gezellig overdekt terras, zodat je lekker beschut buiten kunt zitten.

Voor duikers is de locatie perfect omdat de woning centraal op het eiland ligt en de woning aan 2 kanten een buitenkraan heeft waar de duikuitrusting gespoeld kan worden. In het schuurtje (2 bij 3 mtr), behorende bij de woning, kan de duikuitrusting opgeborgen worden en de duikpakken gedroogd. In het schuurtje hangt een stang waar de duikpakken aan gehangen kunnen worden, wel zelf uw hanger meenemen.

Fietsers kunnen hun fiets binnen in de, bij de woning horende, schuur stallen (2 bij 3 mtr).