Dubbele laadpaal bij Hofstede Villetta

Blog 2 Elektrische dubbele laadpaal

10-2-2021 Elektrische dubbele laadpaal vlak bij Vakantiehuis Arcadia

Sinds november 2020 staat er een elektrische dubbele laadpaal bij B&B Hofstede Villetta. In eerste instantie hebben wij er ook over gedacht om zelf een laadpaal bij Arcadia te laten plaatsen maar omdat wij het afgelopen jaar geen gasten hebben ontvangen die met de elektrische auto kwamen, hebben wij besloten dat niet te doen. 

Elektrische dubbele laadpaal bij B&B Hofstede Villetta

Elektrische dubbel laadpaal

Aangezien Hofstede Villetta op hetzelfde terrein ligt als bungalowpark ‘Parc Villemaire’, kunnen onze gasten heel makkelijk gebruik maken van de daar staande dubbele laadpaal. Dat is voor de eigenaren van Hofstede Villetta ook weer een kleine inkomstenbron. De dubbele laadpaal accepteert de meest voorkomende betaalkaarten. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de auto, na vol te zijn geladen, weer terug gaat naar de parkeerplaats die bij Vakantiehuis Arcadia hoort.

Hester Praet-Rombouts
Hester Praet-Rombouts

Mijn naam is Hester Praet-Rombouts en in november 2021 heb ik mijn eerste Wordpress website gemaakt na zeker 10 jaar met Joomla gewerkt te hebben. Het is even wennen maar het werkt wel fijn. Mijn man en ik beheren Vakantiehuis Arcadia. Hij werkt mee met de schoonmaak en doet het onderhoud van huis en tuin. Ik zorg voor de website en de reserveringen.

Artikelen: 12