Dubbele laadpaal voor elektrische auto’s

Dubbele laadpaal bij Hofstede Villetta

Sinds november 2020 staat er bij B&B Hofstede Villetta een dubbele laadpaal voor elektrische auto’s, Oscar en Wyona hebben daarvoor gekozen omdat er steeds meer gasten met een elektrische auto komen en er verder geen laadpalen in de buurt staan. Onze gasten van Vakantiehuis Arcadia op Schouwen Duiveland maken daar dankbaar gebruik van!

Aanzienlijke aanwinst voor Vakantiehuis Arcadia!

Dubbele laadpaal op Parc Villemaire

Dubbele laadpaal Bij B&B Hofstede Villetta, de gasten van Vakantiehuis Arcadia mogen daar natuurlijk ook gebruik van maken!

De dubbele laadpaal is een fantastische aanwinst voor bungalowpark ‘Parc Villemaire’ omdat gasten van de huisjes op het parkje daar ook gebruik van kunnen maken. Het is de bedoeling dat auto’s die staan te laden, zodra de accu vol is, weer terug rijden naar hun vakantiehuis met eigen parkeerplaats naast het huisje zodat de laadpaal door iedereen gebruikt kan worden. Op deze manier geven we gasten die met een elektrische auto willen komen toch de mogelijkheid om zeer dichtbij Arcadia, vakantiehuis met eigen parkeerplaats, hun auto op te kunnen laden. De laadpaal accepteert de meeste kaarten die daar voor geschikt zijn.

Elekttische auto's kunnen vlakbij Vakantiehuis laden!