Corona uitbraak en de reservering bij Vakantiehuis Arcadia

Corona en de reservering bij Vakantiehuis Arcadia

We volgen alle regels op de voet en we zorgen ervoor dat Arcadia na iedere verhuurperiode weer spik en span is voor de volgende huurder.

Iedereen die rust en ruimte zoekt om een beetje bij te komen van alle stress rondom Corona, is welkom in Vakantiehuis Arcadia. Arcadia ligt op het kleine bungalowparkje ‘Parc Villemaire’ en is gelegen in Zonnemaire op Schouwen Duiveland, Zeeland. Het vakantiehuisje is van alle gemakken voorzien. Er is een volledig uitgeruste keuken zodat u niet de deur uit hoeft. Natuurlijk wel om boodschappen maar niet om uit eten te gaan indien je je daar niet prettig bij voelt.

Broodjes kunnen besteld worden bij Hofstede Villetta. B&B Hofstede Villetta ligt voor aan Parc Villemaire en de eigenaren Wyona en Oscar zetten, na een bestelling, een tasje voor je klaar. Besteld kan worden via de telefoon of met een Whatsapp. Voor het ontbijt hoef je dus niet ver weg.

Op dit moment gelden de gewone algemene voorwaarden. Wil je annuleren omdat een van jullie corona heeft? Declareren bij de eigen verzekering!

Corona, goed je handen wassen