Duiken

Blog 3 Duiken en duiklocaties in Zeeland

17-2-2021 Duiken op Schouwen Duiveland in Zeeland

Aangezien Peter, mijn man een zeer ervaren duiker is en nog steeds heel graag duikt in de wateren die ons eiland omringen, kan ik vanuit zijn visie ons vakantiehuis van harte aanbevelen als uitgangspunt voor een heerlijke duikvakantie. De prachtige duiklocaties in Zeeland zullen niemand teleurstellen! Peter heeft in het bijbehorende schuurtje een stang opgehangen waaraan duikpakken opgehangen kunnen worden om te drogen. Natuurlijk zijn er buitenkranen aanwezig zodat de duikspullen na een heerlijke duik, eerst gespoeld kunnen worden.

Peter zelf, heeft altijd een grote kist bij zich waarin al zijn duikbenodigdheden zitten. Als hij dan thuis komt, na het duiken op Schouwen Duiveland, zet hij die kist vol met water en spoelt eerst alles uit voordat hij de spullen te drogen hangt. De omgeving, rondom vakantiehuis Arcadia, is prachtig en vanuit het vakantiehuisje kun je met de auto naar een van de vele duikstekken rijden. Op onze website staan een aantal linken naar verschillende websites waar je mooie duiklocaties kunt vinden. Zie het menukopje: Duiken in Zeeland op Schouwen Duiveland

Duikfles vullen

Duiken op Schouwen Duiveland

Prachtige duik- locaties in Zeeland op Schouwen Duiveland!

Vanzelfsprekend zijn er verschillende vulstations op Schouwen Duiveland waar de duikflessen gevuld kunnen worden, zowel met lucht als met nitro. Daarnaast zijn er 3 duiklocaties waar je ter plekke je fles kunt vullen. Namelijk aan de Kerkweg bij Den Osse, Frans Kok rif bij Dreischor en bij de duikstek aan de Zeelandbrug!

In de bijgevoegde link vind je de belangrijkste duikwinkels en duikscholen in Nederland per provincie, met hun eventuele vulstations of vulautomaten. Om de informatie actueel te houden worden alle vermeldingen en adresgegevens jaarlijks door de DUIKERSGIDS gecontroleerd! 

Duikwinkels in Nederland, duikscholen in Nederland, vulstations in Nederland

Meer algemene informatie over duiken rondom het eiland Schouwen Duiveland

Op verschillende duiklocaties in Zeeland kun je je flessen vullen

Duikflessen Duiken op Schouwen Duiveland
Hester Praet-Rombouts
Hester Praet-Rombouts

Mijn naam is Hester Praet-Rombouts en in november 2021 heb ik mijn eerste Wordpress website gemaakt na zeker 10 jaar met Joomla gewerkt te hebben. Het is even wennen maar het werkt wel fijn. Mijn man en ik beheren Vakantiehuis Arcadia. Hij werkt mee met de schoonmaak en doet het onderhoud van huis en tuin. Ik zorg voor de website en de reserveringen.

Artikelen: 11