Zicht op de tuin Vakantiehuis Arcadia

Blog 4 SEO voor de website van Vakantiehuis Arcadia

24-2-2021 Werken aan SEO

SEO is voor onze website erg belangrijk!

Via Facebook ben ik terecht gekomen bij Marketing Madheads waar ik nu een gratis cursus werken aan SEO volg (SEO optimalisatie is eigenlijk vertaald voor de leek: zoekmachine optimalisatie). Marketing Madheads is een platform dat handvatten geeft en tools heeft om een website hoger in Google te laten scoren. Ik ben nu bezig met les 8 van de 10 lessen. De lessen zijn online en over 2 weken verdeeld. Iedere werkdag krijg ik om 9.00 uur een mail met het bericht dat de nieuwe les klaar staat in het platform.

Er staan op het platform ook nog allerlei extra verdiepende filmpjes waardoor je de stof nog beter gaat begrijpen. Aangezien ik onze website zelf gebouw heb, weet ik er al een beetje vanaf en is deze cursus voor mij een stap verder met het verbeteren van de vindbaarheid van onze site www.vakantiehuisarcadia.nl Met name natuurlijk in de hoop dat de gasten ons nog beter via onze website kunnen vinden en dat we daardoor minder afhankelijk worden van met name onze om reserveringen binnen te krijgen.

SEO voor onze website van Vakantiehuis Arcadia

Optimaliseren van de website om daardoor beter gevonden te worden.

Ik heb er erg veel plezier in en door de SEO optimalisatie van de website hoop ik dat we nog beter gevonden gaan worden in het wereldje van vakantiehuizen verhuur. Je moet als verhuurder van 1 vakantiewoning met je website tenslotte op boxen tegen al die grote spelers in het veld die tientallen tot honderden huizen in de verhuur hebben. Zij hebben ook echt een budget om reclame te maken. Dat is voor ons niet echt interessant. In een van mijn vorige Blogs heb ik verteld hoe we nu aan de meeste gasten komen namelijk via social media. Ik hoop door onze website te optimaliseren meer gasten te krijgen via internet/onze website.

Hester Praet-Rombouts
Hester Praet-Rombouts

Mijn naam is Hester Praet-Rombouts en in november 2021 heb ik mijn eerste Wordpress website gemaakt na zeker 10 jaar met Joomla gewerkt te hebben. Het is even wennen maar het werkt wel fijn. Mijn man en ik beheren Vakantiehuis Arcadia. Hij werkt mee met de schoonmaak en doet het onderhoud van huis en tuin. Ik zorg voor de website en de reserveringen.

Artikelen: 12