Marcel's Green soap in de voorrraadkast van Vakantiehuis Arcadia

Blog 7 Poetsen bij vakantiehuis Arcadia

19-5-2021 Het poetsen van Vakantiehuis Arcadia

Wisseldag Vakantiehuis Arcadia

Iedere wisseldag in Vakantiehuis Arcadia gaan Peter en ik direct aan het poetsen om alles weer helemaal spik en span te maken voor de volgende gasten! Peter maait, indien nodig, eerst het gras en loopt de buitenboel even na, is het nodig om de graskantjes ook mee te nemen, heeft de parkeerplaats weer een schoonmaakbeurtje nodig, zijn de randen onder de haagjes nog redelijk onkruidvrij, moet er even geveegd worden etc….?

Mijn eerste ‘werkje’ is; even kijken of er in het gastenboekje is geschreven, zo ja dan maak ik er een foto van om die op de website te kunnen zetten. Ik heb me voorgenomen om hoe de recensie ook is, hem altijd te plaatsen! Tot op heden zijn we altijd nog blij geweest met wat er geschreven wordt en de tips die gegeven worden proberen we altijd, indien mogelijk, op te volgen. (Een tip om bijvoorbeeld een sauna of hottub te plaatsen is voor ons namelijk geen optie omdat het ondoenlijk is om die hygiënisch te houden).

Schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap

Poetsen met Marcel's Green Soap!

Sinds vorig jaar zijn we helemaal over gestapt op de schoonmaakproducten van Marcel’s Green Soap, zowel thuis als in Vakantiehuis Arcadia.

Ze ruiken heerlijk en daardoor is het poetsen ook een stuk leuker/lekkerder. We vinden de geuren fijn en, voor mij belangrijk, Marcel’s Green Soap producten zijn 100% vegan, 100% plantaardig en de flessen zijn 100% van gerecycled plastic, als eerste merk in Europa! De producten zijn voor 97% biologisch afbreekbaar. Ze zijn vrij van parabenen, zuren, ammoniak, chloor en kleurstoffen! Ze worden binnen 28 dagen afgebroken in CO2 en water. Zouten worden gebruikt om vuil op te lossen en voor de pH.  Zouten kunnen nooit afgebroken worden, vandaar dat de middelen 97% afbreekbaar zijn. Voor de handzeeppompjes koop ik de navulzakken zodat de pompjes gebruikt kunnen worden totdat ze echt versleten zijn .

Marcel’s Green Soap producten in Vakantiehuis Arcadia

We gebruiken voor het schoonmaken van Arcadia de allesreiniger en de toiletreiniger.

Toiletruimtes in Vakantiehuis Arcadia

Handzeeppompjes in de teoiletruimtes van Vakantiehuis Arcadia

 In de twee toiletruimtes staan voor de gasten handzeeppompjes van 250 ml.

Keuken

Handzeep en afwasmiddel in de keuken van Vakantiehuis Arcadia

Onze gasten kunnen gebruik maken van een toiletreiniger en een allesreiniger, die in het aanrechtkastje in de keuken staan. In datzelfde aanrechtkastje staan ook de vaatwasblokjes van Marcel’s Green Soap! Boven het aanrecht hangt er een wandhouder waar een handzeeppompje inzit en een pompje met afwasmiddel. Dit voor degenen die toch even iets met de hand af willen wassen, ieder van 500 ml. 

Bijkeuken

Wasmiddel voor de gasten van Vakantiehuis Arcadia

 In de bijkeuken, waar de wasmachine staat, staat er wasmiddel van Marcel’s green Soap

Badkamer

Shampoo en Douchefris in de badkamer van Vakantiehuis Arcadia

Op de verdieping, in de douchecabine in de badkamer heeft Peter een dubbele zeephouder aan de wand gemonteerd. Daar zit een 500 ml fles showergel en een fles 500 ml 2 in 1 shampoo in.

Geuren Marcel’s Green Soap

Er zijn nogal wat verschillende geuren. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om door heel Arcadia verschillende geuren te gebruiken. Op deze manier kunnen de gasten kennis maken met de verschillende geursensaties van Marcel’s Green soap.

In de douche zijn de geuren van de showergel en de shampoo natuurlijk wel hetzelfde. Daar heb ik ook voor een wat neutralere geur gekozen. Zowel de dames als de heren kunnen deze producten gebruiken.

Ik ben me er van bewust dat we een beetje reclame maken voor Marcel’s Green Soap! Omdat ik zo achter deze producten sta, vind ik dat geen probleem. In de hoop dat deze kennismaking met ecologische schoonmaakmiddelen fijn gevonden wordt. Misschien stappen sommige van onze gasten dan af van de chemische en agressieve middelen die zo slecht zijn voor de wereld en het milieu. 

Hester Praet-Rombouts
Hester Praet-Rombouts

Mijn naam is Hester Praet-Rombouts en in november 2021 heb ik mijn eerste Wordpress website gemaakt na zeker 10 jaar met Joomla gewerkt te hebben. Het is even wennen maar het werkt wel fijn. Mijn man en ik beheren Vakantiehuis Arcadia. Hij werkt mee met de schoonmaak en doet het onderhoud van huis en tuin. Ik zorg voor de website en de reserveringen.

Artikelen: 12