Social media like

Blog 1 Social media Vakantiehuis Arcadia

Blog 3-2-2021 Onze zoektocht naar gasten!

Social Media Vakantiehuis Arcadia; Facebook

Mijn zoektocht naar gasten die Arcadia zouden willen huren, loopt momenteel het meest via Facebook. Ik ben van veel FB groepen lid waar mensen op zoek zijn naar een leuke vakantiewoning. Er is daar veel vraag (potentiële huurders) naar vakantiehuisjes en verhuurders kunnen dan daar hun vakantiewoning aanbieden. Via deze weg, Social media Vakantiehuis Arcadia vinden de meeste gasten ons.

Social media Vakantiehuis Arcadia

Social media is belangrijk voor ons om gasten te bereiken

Overige forums

Ondanks dat we in het afgelopen, eerste verhuurjaar, de meeste gasten hebben ontvangen via deze social media Vakantiehuis Arcadia, staat Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire op Schouwen Duiveland op verschillende forums waar men doorgestuurd wordt naar onze website. Dit zijn:

www.hollandvakantiehuis.nl
www.vakantiehuisnu.nl
www.Huisjetehuur.nl
www.Huureenhuisje.nl
www.vakantiewoning.org/ Bonferia
www.gobnbike.com
www.metjehondenopvakantie.nl
Momentopname Forums waarop Vakantiehuis Arcadia staat vermeld

Zoals je kunt zien, zijn we best vindbaar. Daarnaast heb ik me aangemeld bij 2 verschillende cursussen om onze vindbaarheid te vergroten. Ik heb een cursus ‘In 30 dagen een Canva kei’ gevolgd en ben nu gestart met ‘365 dagen Instasucces’. Deze cursussen zorgen ervoor dat ik meer en betere content kan zetten op zowel mijn website, Facebook  en Instagram  Het zou geweldig zijn als jullie me daar ook ook willen volgen! 

Hester Praet-Rombouts
Hester Praet-Rombouts

Mijn naam is Hester Praet-Rombouts en in november 2021 heb ik mijn eerste Wordpress website gemaakt na zeker 10 jaar met Joomla gewerkt te hebben. Het is even wennen maar het werkt wel fijn. Mijn man en ik beheren Vakantiehuis Arcadia. Hij werkt mee met de schoonmaak en doet het onderhoud van huis en tuin. Ik zorg voor de website en de reserveringen.

Artikelen: 12