Beschikbaarheidskalender Arcadia

Inchecken tussen 15.00 en 16.00 uur. Ander tijdstip in overleg. Uitchecken om 10.00 uur

De beschikbaarheidskalender van Arcadia, ons vakantiehuis in Zeeland voor 6 personen, is altijd up-to-date omdat het systeem zo is ingericht dat bij het reserveren van een periode, de beschikbaarheidskalender voor de aangevraagde data, gesloten wordt. Er kan dus nooit dubbel geboekt worden. En reserveren is zonder risico! Als ons vakantiehuis in Zeeland op Schouwen Duiveland met broodjesservice gesloten moet worden? Zie de link onderaan de pagina.

Op vakantie in Zeeland met hond?

Arcadia, Vakantiehuis in Schouwen Duiveland voor 6 personen en 1 kindje tot ongeveer 2 jaar. Volgend jaar weer op vakantie in Zeeland met hond? max. 2 honden zijn welkom.

Op vakantie in Zeeland met hond
Reserveringssysteem Vakantiehuis Arcadia

Onze beschikbaarheidskalender Arcadia

is altijd up-to-date omdat de beschikbaarheidskalender Arcadia van Huurkalender.nl zo is ingericht dat bij reserveren, de kalender voor de aangevraagde data, gesloten wordt. Er kan dus nooit dubbel geboekt worden!

In Arcadia, ons Vakantiehuis in Zonnemaire op Schouwen Duiveland voor 6 personen, zorgen wij gratis voor: 

basis kruiden (zout, peper, kerriepoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder en uienpoeder), koffie, koffiefilters en wat koffiemelk cupjes, verschillende soorten thee, keukenrol  en wc rollen, afwasmiddel en afwastabletten voor de vaatwasser. Daarnaast staat er in de bijkeuken vloeibaar wasmiddel, schoonmaakmiddel en wc-reiniger. 


Weet u dat u in Zeeland, ons vakantiehuis met broodjesservice in het weekend, via de beschikbaarheidskalender Arcadia kunt reserveren?

Weet dan dat iedere vrijdag, zaterdag en zondag, er vanuit Hofstede Villetta (B&B), een broodjesservice is op het parkje*. In Arcadia hangt een lijstje met de keuzemogelijkheden en de wijze waarop u kunt bestellen en betalen.

*Met uitzondering van de maand januari en een enkel weekend wanneer de eigenaars zelf op vakantie zijn.

Heerlijke Broodjesservice:

Je kunt in ons vakantiehuis in Zeeland met broodjesservice in het weekend, via beschikbaarheidskalender Arcadia reserveren. B&B Hofstede Villetta verzorgt van vrijdag tot en met zondag, op bestelling broodjes voor de huisjes op bungalowpark “Parc Villemaire’

Afgebakken broodjes

Inclusief

Keukendoeken (per 2 nachten 1 keukendoek, 1 theedoek en 2 vaatdoekjes), energiekosten, WIFI, kinderstoel, ledikant met matras (voor kinderen tot 2 jaar), bedlinnen (1 set p.p.) en handdoeken (1 badhanddoek, 1 handdoek en 1 gastendoekje p.p)

Exclusief                                                    

Tarief toeristenbelasting voor 2024 is bekend; €2,13 p.p.p.n. van 1 mei t/m 31 augustus, de overige maanden vallen onder het laagtarief van €1,91 p.p.p.n.

Vooral aan het einde van een lopend jaar kan het zijn dat bij een boeking voor het komende jaar de toeristen belasting te laag wordt berekend. Het eventuele tekort wordt dan verrekend bij het tweede termijn verzoek.

Eindschoonmaak: Verplicht €75,- 

Eventuele toeslag van €10,- per hond per verblijf (max. 2 honden)

Borgsom: Verplicht €200,- te betalen bij aankomst, contant of per Tikkie

Betaling 

Aanbetaling bij boeking 50%. Restantbedrag 5 weken voor dag van aankomst.

Verzekeringen

Wij adviseren u om zelf, bij reserveren via de beschikbaarheidskalender Arcadia van ons vakantiehuis in Zeeland met broodjesservice de volgende verzekeringen af te sluiten;
▪ een reisverzekering,
▪ een annuleringsverzekering
▪ en eventueel een aansprakelijkheidsverzekering particulieren