Blog 11 Afval scheiden in Vakantiehuis Arcadia

17-01-2023 Afval scheiden in Vakantiehuis Arcadia

Afval scheiden in Vakantiehuis Arcadia is het nieuwe normaal. Er staan in de keuken twee prullenbakken, één voor plastic en één voor restafval.

Afval scheiden in Vakantiehuis Arcadia
Afval scheiden in Vakantiehuis Arcadia

In de bijkeuken staan nog 2 prullenbakken, één voor glas en de laatste is voor papier.

Op ‘Parc Villemaire’ zelf, staat een grote blauwe container, waar het restafval in kan worden gedaan. Een sleuteltje van het slot dat op de blauwe container zit, hangt aan het sleutelbosje dat gasten van ons in bruikleen krijgen tijdens hun verblijf in Vakantiehuis Arcadia.

De blauwe container is voor de gasten en eigenaren van de huisjes van Parc Villemaire

De prullenbakken voor papier, glas en plastic kunnen weggebracht en geleegd worden in de verzamel containers in het dorp. Dat is een 300 meter van Vakantiehuis Arcadia vandaan. Lopend is dat ongeveer 4 minuten.

Op een kleine 300 meter van Arcadia staan de gezamenlijke afval containers van het dorp waar iedereen zijn afval kwijt kan.

De meeste gasten wandelen regelmatig een rondje door het dorp en dan is het een kleine moeite om wat afval weg te brengen.

Datzelfde geldt als de auto gepakt wordt om naar een van de mooie stranden te rijden of naar een van de spannende en uitdagende attracties als bijvoorbeeld het Klimbos in Westerschouwen.

Op onze site staan er allerlei tips met linken naar bezienswaardigheden en leuke dingen om te doen in de omgeving van Vakantiehuis Arcadia

Nieuwsgierig geworden na het lezen van dit Blog over Afval scheiden in Vakantiehuishuis Arcadia?

Op onze site kun je een reservering plaatsen! Dan sluit de beschikbaarheidskalender direct die periode en ben je verzekerd van een paar heerlijke dagen in Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire op Schouwen Duiveland

Hester Praet-Rombouts
Hester Praet-Rombouts

Mijn naam is Hester Praet-Rombouts en in november 2021 heb ik mijn eerste Wordpress website gemaakt na zeker 10 jaar met Joomla gewerkt te hebben. Het is even wennen maar het werkt wel fijn. Mijn man en ik beheren Vakantiehuis Arcadia. Hij werkt mee met de schoonmaak en doet het onderhoud van huis en tuin. Ik zorg voor de website en de reserveringen.

Artikelen: 12