Fietsen op Schouwen Duiveland

Als jullie zin hebben om te gaan fietsen op Schouwen Duiveland en jullie je eigen fietsen niet meegenomen hebben, is dat geen enkel probleem! Met ingang van mei 2020 is er de mogelijkheid om een fiets te huren, als je gereserveerd hebt bij Vakantiehuis Arcadia in Zeeland op Schouwen Duiveland, zowel gewone als elektrische fietsen! Dus wil je een dagje op de fiets weg, dan kun je bij Hofstede Villetta, op hetzelfde terrein, terecht. Zowel normale fietsen als e-bikes staan tot jullie beschikking. Reserveren is wel nodig (één dag van tevoren).

Zelfs kinderfietsen, kinderzitjes, tandems en bakfietsen kunnen geregeld worden! Hofstede Villetta, zorgt dat de bestelde fietsen keurig op tijd afgeleverd worden door Centerpoint uit Zierikzee, zodat je vanuit Vakantiehuis Arcadia heerlijk een eind kunt gaan fietsen op Schouwen Duiveland.

Bakfietsen te huur bij Hofstede Villetta

Fietsaanbod

Normale fiets €12,50 per dag

E-bike €27,50 per dag

De andere, boven genoemde mogelijkheden kunnen besproken worden met Wyona en/of Oscar van Hofstede Villetta waar de fietsen verhuurd worden.

Fietsen op Schouwen Duiveland

Heerlijk fietsen over polderweggetjes

In Zeeland, Schouwen Duiveland zijn prachtige fietspaden, er zijn vele kilometers te fietsen over wisselend terrein. Door de bossen in Westenschouwen, door de duinen en door de polders. Ook de vele leuke dorpjes en stadjes zijn een bezoekje waard. In de zomer worden er vaak gezellige markten georganiseerd. Omdat ons eiland niet zo groot is, kunnen de meeste mooie plekjes aangefietst worden. Vanuit B&B Hofstede Villetta aan Parc Villemaire gelegen, starten 4 verschillende fietsroutes op Schouwen Duiveland! Deze zijn te vinden op de website Route.nl  Enkele goede websites met mooie fietsroutes op Schouwen Duiveland zijn onder andere

Overzicht van alle fietsroutes op Schouwen Duiveland:

Website Routeyou.com

Website Zeeland.com

Website Route.nl

Fietsen op Schouwen Duiveland